Saloncondities bij Honda: Bespaar to 8.000 euro

Saloncondities bij Honda: Bespaar to 8.000 euro
In januari opent het autosalon te Brussels Expo weer zijn deuren! Gelukkig hoeft u niet zo lang te wachten om voordeel te doen op uw droomwagen. Honda pakt nu al uit met zeer aantrekkelijke saloncondities op het hele gamma en vanaf 2 januari 2017 maakt u kennis met de gloednieuwe Civic. Ervaar hem reeds in Virtual Reality.
EEN UNIEKE ERVARING!
ONTDEK ONZE SALONCONDITIES
Honda Civic
Honda Civic
De nieuwe Civic
De tiende generatie Civic is de veiligste én ruimste in zijn klasse. Standaard rijkelijk uitgerust en sportief van karakter.
Honda Jazz
Honda Civic
De nieuwe Jazz
De Jazz komt tot leven met zijn strakke design, zijn onovertroffen ruimte en verbeterde funties. Opnieuw uitgevonden van binnenuit en boordenvol verrassingen waar u spontaan van glimlacht.
ONTDEK ONZE SALONCONDITIES
Honda HR-V
Honda Civic
De nieuwe HR-V
‘s Werelds favoriete compacte SUV past zich als een kameleon aan aan uw levensstijl. Een combinatie van comfort en stijl met een zeer efficiënt brandstofverbruik.
ONTDEK ONZE SALONCONDITIES
Honda CR-V
Honda Civic
De CR-V
Deze veelzijdige SUV met twee- of vierwielaandrijving combineert opwindende prestaties met alle comfort van een luxewagen. Innovatieve extraatjes inbegrepen!
ONTDEK ONZE SALONCONDITIES
Ontdek de nieuwe civic in VR
MAAK KENNIS MET
DE GLOEDNIEUWE CIVIC
Officieel kunt u de nieuwe Civic pas bewonderen op het Autosalon, dat dit jaar plaatsvindt van 14 t.e.m. 22 januari 2017. Wilt u niet zo lang wachten? Ervaar hem vanaf 2 januari reeds in Virtual Reality.
KLIK HIER VOOR EEN SNEAK PREVIEW[H] Saloncondities tot € 8.000: bij aankoop van een CR-V 1.6 i-DTEC 4WD Elegance tussen 15 december 2016 en 31 januari 2017. U ontvangt € 3.141 korting op het Salon Pack en € 1.900 op de Black Edition Pack. Mogelijke korting overnamepremie tot € 3.000. Wend u voor meer informatie tot uw Honda-verdeler. Aanbod enkel geldig voor particulieren.
Ga verder naar de website
  facebook